Tarieven

Schminken € 45,00 per uur

 

Glittertattoos/haarveertjes € 50,00 per uur

 

Combi schminken of glittertattoos/haarveertjes € 50,00 per uur
Pakketprijzen Prijs op aanvraag
Workshop schminken € 10 per kind
Schmink/tattoo en knutselen € 15 per kind
Grote aantal kinderen Prijs op aanvraag
Workshops volwassenen € 35,00
Bellypaint € 50,00

Alle genoemde prijzen zijn incl. materiaalkosten. Btw reken ik niet i.v.m de KOR-regeling. Binnen purmerend reken ik geen reiskosten . Daarbuiten vanaf  €. 0,19 p/km. En evt. parkeerkosten.

 

Algemene voorwaarden 

 

Boekingen

Wilt u een afspraak maken met peets arty party, bel of stuur een e-mail naar info@peetsartyparty.nl. Vermeld uw nummer of e-mail en de datum, de locatie, de tijdsduur en het aantal kinderen dat geschminkt moeten worden. Wij zullen u een vrijblijvende offerte op maat toesturen per mail.

 

Offertes

Offertes zijn 30 dagen geldig, tenzij anders vermeld. Wilt u tijdig aangeven of u wel of niet gebruik maakt van deze offerte?

 

Opdrachtbevestiging

Zakelijke boekingen zijn definitief na een betaling van 20% van het totaalbedrag. Dit is te storten op het rekeningnummer vermeld op de factuur/offerte. Er wordt een bevestiging per mail gestuurd na ontvangst van betaling.

 

Zakelijke Annulering

  • Bij annulering tot 2 weken voor boekingsdatum kunt u kosteloos annuleren.
  • Bij annulering binnen de 14 dagen tot boekingsdatum wordt 20% van de prijs in rekening gebracht. Dit houdt in dat het voorschot dus NIET wordt teruggestort.
  • Bij annulering op de boekingsdatum zelf wordt 50% van de totale offerteprijs in rekening gebracht.

 

Aansprakelijkheid

Peets Arty Party is niet aansprakelijk voor schade aan materialen of personen, tenzij er sprake mocht zijn van opzet, grove schuld of nalatigheid.

De schmink, glitters en andere materialen die wij gebruiken zijn hypoallergeen en huidvriendelijk. Bij een gevoelige huid kan het toch wel eens voorkomen dat de huid reageert op de schmink. Verwijder de schmink dan meteen met water en zeep om verdere irritatie te voorkomen. De gebruikte materialen worden na elke opdracht grondig gereinigd en ontsmet.

De gebruikte schmink is op waterbasis en is zodoende gemakkelijk met water en zeep te verwijderen. Sommige kleuren kunnen na het wassen een kleurzweem achter laten op de huid. Deze is met babyolie gemakkelijk te verwijderen.

 

Foto’s

Tijdens de schminkopdrachten zullen er vaak ook foto’s gemaakt worden van geschminkte personen. Deze foto’s kunnen we dan op de website plaatsen. Komt u uw foto of die van uw kind tegen op de website en heeft u hier bezwaren tegen, laat het ons dan weten, dan kunnen we de foto verwijderen van onze website.

Het is niet toegestaan beeldmateriaal van deze site te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Peets arty Party.