±

Kinderfeestjes

  • Schminken
  • Feestprijs; 10 kinderen, duur 1,5 uur.
  • Workshop schminken vanaf ong. 6 jaar, minimaal 5 tot 12 kinderen.
    Kinderen oefenen op sjabloon en elkaar en worden tussendoor door peets arty party gesminkt. Alle kinderen krijgen een oorkonde mee naar huis! Duurt tot 2,5 uur.
  • Schminken en fotolijstje versieren, vanaf 5 kinderen tot 12 kinderen. Duur tot 2,5 uur.
  • Vanaf 20 kinderen en workshopprijzen op aanvraag

Evenementen/braderieën/fairs

Op een groot evenement kunnen wij met meerdere professionele schminkers komen. Ook zijn er ballonvouwers of hairstylisten te boeken. Wij hebben een partytent of grote parasol tot onze beschikking en zorgen zelf voor evt eigen tafels en stoelen. Wij passen onze tent op uw feestthema aan!

Glittertattoos

Altijd leuk voor elk feestje, de tijdelijke glittertattoos voor jong en oud!
De tijdelijke glittertattoos worden opgebracht met behulp van een sjabloon, speciale huidlijm en glitters. Dit zijn speciale cosmetische huidglitters dus veilig voor de huid. De glittertattoos zijn waterbestendig dus je kunt er gewoon mee zwemmen en douchen (deppen bij het afdrogen en niet wrijven). Eventueel eerder te verwijderen met wat olie. Een sieraad voor de huid die wel 3 tot 5 dagen blijven zitten!

 

Workshops (volwassenen)

Basis workshop schminken Wil je zelf leren schminken, dat kan in onze basis workshop. Je leert de basistechnieken van het schminken zoals eerst het blenden met de spons, het zetten van krullen, druppels, bloemetjes en dierenstrepen! We oefenen op sheets, en evt. elkaar. De workshop kan op locatie Purmerend of eigen locatie gehouden worden! (incl. 1  penseel
en sponsje gratis) Evt. zijn er basis schminkpaletten bij mij vooraf te bestellen, om na de cursus lekker gelijk aan de slag te kunnen)

Gevorderden workshop schminken; Heb je na de basiscursus de smaak te pakken, of kan je een beetje schminken en wil je een stapje verder? Dan is de gevorderde workshop wat voor jou.! We gaan twee meiden en twee jongens voorbeelden behandelen. Wat de groep wenst! Denk aan een tijger en vlinder.

One stroke techniek: Deze geheel eigen schminktechniek is een prachtige aanvulling op je schminkkunsten. Je leert met meerdere kleuren tegelijk middels een breden kwast schmink aan te brengen. Hierbij maken we gebruik van splitcakes. Het voordeel van deze techniek is dat je met 1 streek al een prachtig snel resultaat kunt neerzetten. We oefenen o.a. prinsessenkronen, rozen, blaadjes, bloemen, vlinders, en een dolfijn op sheets, arm en elkaar. Ook geef ik deze workshops aan scholen en verenigingen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Bellypaint

Een mooie herinnering aan je zwangerschap! Laat een mooie schildering naar keuze op je buik maken.! Eventueel ook een mooie combi, ik schmink je kinderen in het thema van je buikschildering erbij. Duur 1,5 uur.