Even voorstellen

Ik ben Petra Lippmann en woon in Purmerend. De passie voor schminken is begonnen na een workshop basis schminken in 2010. Ik heb de afgelopen jaren zeer veel ervaring opgedaan op feesten en evenementen en heb vele schminkworkshops gevolgd waaronder van internationale artiesten Heather Green en Nick Wolf.  Ik blijf workshops volgen om steeds een stapje hoger te presteren.

Peets Arty Party werkt enkel met professionele schmink vooral van de merken Superstar, Mehron en PartyXplosion. Deze schmink is huidvriendelijk en van goede kwaliteit. De schmink is op waterbasis en daardoor gemakkelijk te verwijderen.

Ook kan Peets Arty Party meerdere professionele schminksters laten komen die uw feest compleet maken. U kunt het zo gek niet bedenken of wij passen ons erop aan. En niet alleen maken wij de prachtigste vlinders, stoere tijgers of mooie prinsessen, elk thema is mogelijk; denkt u aan kerst, pasen, halloween, frozen, ridders of piraten! En een stoere eye design voor jong en oud, of alleen iets op je arm, is ook altijd een enorm succes! Ook bent u bij ons voor glittertattoos ook aan het juiste adres.